Juvena

Naast Gatineau voert Huidinstituut Annabel ook het merk Juvena. De beide merken vullen elkaar perfect aan.

Vanaf het prille begin heeft JUVENA of Switzerland zich onderscheiden door vernieuwing en is daardoor baanbrekend geweest voor de huidverzorging. Het meest actuele voorbeeld is het gebruik van de technologie die haar oorsprong vindt in de geneeskunde (huidvernieuwing): de SKIN NOVA TECHNOLOGY. Met deze technologie is het JUVENA of Switzerland voor het eerst gelukt om de huid geheel te vernieuwen – een cosmetische revolutie.

Tot op de dag van vandaag zijn de Zwitserse waarden kwaliteit, zekerheid en vertrouwen, maar ook de wetenschappelijke medische deskundigheid, de basis van al ons werk.

Omdat elke huid in de loop van de jaren verschillende fases doormaakt, biedt JUVENA of Switzerland u perfect op uw huid afgestemde verzorgingslijnen. Elk product overtuigt door de aantoonbare en zichtbare resultaten!

Gatineau

Huidinstituut Annabel werkt met het franse cosmeticamerk Gatineau.

Gatineau is een bekend en gerespecteerd merk met jarenlange ervaring in huidverzorging waarvan de oorsprong ligt in de salon (salonexpertise).
Verder is het een creatief, innovatief en modern cosmeticaproduct.

Gatineau is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en ontwikkelt in samenwerking met dermatologen en plastische chirurgen.
Het is zuiver plantaardig en uiteraard niet getest op dieren.

Huidinstituut Annabel biedt u een zeer gespecialiseerd assortiment, dat voor ieder huidtype en iedere huidconditie een eigen salonbehandeling en verzorgingslijn biedt.

Met name de mogelijkheid om producten uit de diverse verzorgingslijnen te combineren zorgt ervoor dat voor ieder huidtype en voor iedere behoefte een verzorgingsprogramma-op-maat samengesteld kan worden.

Juvena portfolio

Voor meer informatie: www.juvena.com

×

Huidinstituut Annabel

×